Prasideda šiltasis metų laikas

Švęskite savo šeimos Velykas po atviru dangumi!

Vis ilgesni bei šviesesni vakarai jau nuo balandžio mėnesio kviečia pietauti saulutės atokaitoje. Juk čia pat skleidžiasi gėlės, čia pat žydi medžiai, o vaikai traukia savo      pirmuosius dviratukus iš garažų. Norisi visa pamatyti! O kur dar gražiausia pavasario šventė – Šventos Velykos. Nepraleiskite nei akimirkos bundančios gamtos ir sutikite  Velykų rytą už šventinio stalo savo kieme. Saulė, džiaugsmingi paukščiai ir šalia ant pievelės kiaušinius ridenantys vaikai – kas gali būti smagiau?

Pradėkite dieną gryname ore!

Neatsiejama žmogaus laimės dalis – artumas su gamta. Diena pradėta gryname ore prasideda daug žvaliau ir nuotaikingiau. Jeigu jūsų kiemas tinkmai paslėptas nuo  pašalinių akių, pagalite prisėsti rytinių laikraščio skaitymui tiesiog su pižama 😉 Čia galėsite mėgautis ryto ramybe ir nežadinti skaniai tebesnaudžiančių namiškių.

Greičiau prisikvieskite vaikučius pietų

Visos mamos puikiai žino, kaip sunku iš kiemo prisikviesti vaikučius prie stalo. Ir suprantama – kuris mažylis bežaisdamas sode, norės grįžti į namus valgyti? Pietūs prie stalo lauke – visai kitas reikalas. Vaikui tai lyg savotiška atrakcija, o ir apetitas lauke daug geresnis. Prisiminkite vaikystę soduose…Na ir juk, jei Mahometas neateis pas Mahometą, Mahometas ateis pas kalną, taip ir jei mažylis neateis pietų – pietūs ateis pas jį!

 Renkite šauniausis vakarėlius

Ar niekad nepastebėjote nuolatinio vakarinio šurmulio pas lauko pavėsinę ar sodo baldus turinčią kaimynus? Vasarą visi tik ir teieško, kur praleisti vakarą gryname ore.  Jaukūs šilti vakarai, ilgi pašnekesiai prie žvakės gali tęsti iki ryto.

 Deginkitės, ilsėkitės, skaitykite

Jei turite savo kiemą, turite ir puikią galimybę nuolatos palaikyti įdegį. Neviliokite skruzdėlių ant pievutės – verčiau rinkitės patogų pintą gultą. Ant jo galėsite ir skaityti knygą ar jaukiai susikę į pledą stebėti žvaigždes.

Sodo baldų kampelis – vieta kur dar galite pasislėpti nuo technologijų

Ar nepastebėjote, kad daugelis pasisėdėjimų praranda dalį žavesio, nes žmonės vis dažniau sėdi įnikę į kompiuterį? Rodome vieni kitiems „youtube” įrašus, „facebook” nuotraukas pamiršdami tkrą nuoširdų pokalbį, senas geras istorijas ir tiesiog žiūrėjimą į akis… Sodo baldai, jauki pavėsinė – vienintelė vieta, kur dar galime pasislėpti nuo kompiuterių!

Pinti sodo baldai – jūsų kiemo veidas

Terasa, gėlynas, medeliai… Dažnai sode atrodo, kad yra viskas, ko reikia, tačiau kažko lyg ir trūksta… Kažko jį tik praeiname ar paliekame trumpam pasisėdjimui… Jūsų  sodas vertas tikrai daugiau. Tinkamai parinkti sodo baldai gali tapti dar vienu jūsų „kambariu” ir galimai – pačiu mėgstamiausiu. Valgomasis – gardiems šeimos pietums po  atviru dangumi. Svetainė – puikiam svečių priėmimui prie arbatos, netgi miegamasis gardžiam popiečio miegeliui! Jaukumas garantuotas.

 Sodo baldai – praktiški ir ilgaamžiai

Daugelis žmonių turi įsitikinimą, kad galbūt neverta investuoti į sodo baldus ir apsiriboja pora metalinių kėdučių, hamaku ar mediniu suolu. Vis dėlto, šiuolaikiniai apsaugos  būdai ir technologijos jau seniai leidžia net elegantiškiausius baldus apsaugoti nuo drėgmės, pelėsio, blukimo ir kitų šalutinių reiškinių. Jie – tvirti ir ilgaamžiai. Jūsų sodo  komplektas gali būti elegantiškas bei dailus metų metus!

Rinkitės pagal savo skonį

Pinti sodo baldai visų pirma žavi savo lengvumu – jų nereikia sunkiai tampyti, todėl net trapiausia dama ar vaikas reikalui esant gali pastatyti pintą kėdę ar staliuką į vietą. Pati medžiaga yra ypatingai maloni – malonu prie jos priglusti, liesti faktūrą, kuri per daug neįkaista bei neatvėsta – netyčia prisilietus nereikės aiktelti. Pinti sodo baldai tikrai nereiškia, kad tai bus šiaudų spalvos krėslas iš vytelių. Tai – labai elegantiški, įvairių formų bei spalvų baldai. Galite rinktis šviesiai pilkus, tamsiai pilkus ar beveik juodus bei daugelį kitų atspalvių. Pinimo būdai taip pat įvairūs – nuo tankių iki retesnių, nuo kampuotų iki žavaus pynimo ratu.

Susitikime sode!